Blokk - Tryghed, viden og sans for detaljen

 

Byggerådgivning, der gør en forskel


I en verden af stigende bureaukrati, regler og langvarig sagsbehandling, har du brug for en dygtig rådgiver. Hos Blokk har vi fingeren på pulsen, styr på detaljerne og evnen til at tale med myndighederne, så dit byggeri betaler sig.

Alt for mange mennesker slår sig på systemerne. På manglende viden om regler og paragraffer. På en manglende indsigt i det sprog myndighederne taler. På byggerier, der pludselig løber løbsk, fordi der alligevel ikke var styr på detaljen. 

Hos Blokk sætter vi en ære i at fjerne forhindringerne. Hvad enten du bygger nyt, renoverer eller bygger om, så hjælper vi dig med at få det til at ske. Vi tegner, tænker og leverer den tryghed, der giver dig ro i maven. 

Vi leverer byggerådgivning, der gør en forskel.

Samtale fremmer forståelsen

Verden er i forandring. Tingene går stærkt og kravene er store. Vi står over for et byggereglement, der dagligt bliver udbygget, en grøn omstilling der stiller krav til vores afrapportering og et væld af beslutninger, der kan koste os dyrt, hvis vi ikke har styr på alt fra materialer til lovgivning.

Derfor er ’tryghed’ og ’kommunikation’ to af Blokks helt store værdier. Et samarbejde med os betyder løbende dialog, en viden om at rammerne er til for at blive udfordret - og en lyst til at dykke ned i materien. I vores hverdag oplever vi tit, at det ’umulige’ bliver muligt, og at det blot kræver ro, overblik og evnen til at tale det samme sprog.

Rådgivning der betaler sig

Som bygherre skal du kunne træffe dygtige beslutninger, have evnen til at tænke ud af boksen og muligheden for at læne dig op ad en erfaren rådgiver. Din dag er præget af arbejdsgange, der ikke er til at forudse og komplekse udfordringer, der kræver overblik og hurtig stillingtagen. I sådanne situationer er det vigtigt at kunne trække på ekspertise, knowhow og detaljeret specialistviden. Vide at du har din ryg dækket, og at du entrerer med en rådgiver, der tager ansvar og tør udfordre status quo. 

Hos Blokk er vi i daglig sparring med dygtige specialister, og vi trækker dem gerne ind, når der opstår udfordringer. Om det drejer sig om brand, lyd, konstruktioner eller arealer, så er vi klædt på til at hjælpe. Vi kan lide at grave os ned i detaljerne, kalder os ’nørder’ med stolthed i stemmen og sætter en ære i at kunne kommunikere med alle.

Hos Blokk leverer vi tryghed. Tryghed i rådgivningen, tryghed i udformningen og tryghed i processen. Vi omsætter drømme til virkelighed.

Vores fremgangsmåde er transparent og virker, læs mere her.

 

Vi er klar til at hjælpe

Dit professionelle rådgiverteam

Jimmy Juel Irmark

Indehaver, byggeøkonom, bygherrerådgiver

Mobil    +45 30517169
Mail      jji@blokk.dk

Jacob Peder Hansen

Projekteringsleder  projektleder, 

Mobil   +45 21605617
Mail    jph@blokk.dk

Nanna Frederiksen

Teknisk designer


Mobil   +45 93874175
Mail     nf@blokk.dk


Brian Sillemann

Projektleder, byggeleder

Mobil   +45 93897360
Mail     bs@blokk.dk

Aske Albertus

Arkitekt MAA

Mobil   +45 93833307
Mail     aa@blokk.dk

Jeanette Juul Nielsen

Koordinator, marketing manager & webmaster

Mobil   +45 20963469
Mail    jjn@blokk.dk

Sohail Rana

Projekterende, konstruktionsingeniør, ekstern


Mail     sr@blokk.dkNicklas Christensen

Byggekoordinator, byggeledelse

Mobil   +45 93901569
Mail   nc@blokk.dk

Mathias Lund Olsen

Byggekoordinator, byggeledelse

Mobil   +45 20832632
Mail    mlo@blokk.dk


Alexander Egholk Jakobsen

Bygningskonstruktør, studentermedhjælper


Mail     aej@blokk.dk

Brian P. Frederiksen

Bygningskonstruktør, studentermedhjælper


Mobil   +45 24666624

Mail     bpf@blokk.dk
 

Galleri

Et billede siger mere end tusind ord
 

Vi er medlem af