Hovedsponsor for KultØst

Kulturelle oplevelser i nabolaget  

Med oprindelse i Trekroner, en del af Roskilde kommune, hvor vores kontor er beliggende, glæder vi os over, at dedikerede ildsjæle tager initiativ til at gøre noget for vores lokalområde. Derfor var vi overbeviste, da vi først hørte om KultØst.

KultØst er en kulturforening drevet af frivillige lokale kræfter, der arbejder for at skabe kulturbegivenheder i Roskilde Øst - og på længere sigt at etablere et kulturhus for børn, unge og voksne i Trekroner.

Vi støtter det, vi tror på og ser potentiale i, og som kan vokse sig stærkt i fremtiden. Vores hjerte brænder for at skabe muligheder inden for sport og kultur for børn og unge.

En af vores vigtigste opgaver er at sikre et sundt og stabilt fundament, der bliver etableret korrekt, før det kan bære en bygning. Samt leverer tryghed til vores kunder. Tryghed i rådgivningen, tryghed i udformningen og tryghed i processen. Vi omsætter drømme til virkelighed.

Det samme gælder, når vi overvejer at sponsorere en begivenhed, en sportsklub eller en forening. Er der potentiale, og vil vores bidrag kunne sikre et solidt fundament for børnene og de unge mennesker?

Det er den tro og derfor, vi er en hovedsponsor for KultØst.

Læs mere om KultØst

KØB BILLETTER til koncerterne her