Form din fremtid - Spændende arkitektstilling åben for nytænkende talenter

Betragter du dig selv som kompetent til at planlægge projekter, og har du en god forståelse for detaljer, materialer og projekteringsprocessen? Vil du arbejde som en selvstændig og systematisk teamplayer i vores team? Så er det måske dig, vi lige står og mangler.

Hos Blokk har vi fingeren på pulsen, styr på detaljerne og evnen til at tale med myndighederne, så kundernes byggeri betaler sig. Vi tegner, tænker og leverer den tryghed, der giver vores kunder ro i maven. Vi leverer arkitekt- & byggerådgivning, der gør en forskel.

Lige nu har vi en plads ledig på kontoret og derfor søger vi en nytænkende arkitekt til projektering. Som arkitekt hos os vil du være ansvarlig for at omdanne kundens visioner og krav til praktiske og æstetisk tiltalende designkoncepter. Du vil være involveret i hele processen, fra tidlige skitser og konceptudvikling til detaljeret design, konstruktionsovervågning og projektledelse.

Dine arbejdsopgaver er at deltage i projekteringsfasen af Blokk’s projekter og bidrage til, at projektmaterialet er korrekt og bygbart i alle detaljer. Vi tegner i flere programmer, Revit, Autocad 2D, Autodesk FormIt og forventer, at du er hjemme i at projektere i 2D og 3D. Derudover bruger vi også Adobe pakken.

Sammen med projektteamet vil du bidrage til, at bygninger kan realiseres, og du vil have fokus på bygbarhed og konstruktive løsninger. Det betyder, at du skal:

  • Koordinere med øvrige rådgivere, leverandører og evt. entreprenører.
  • Tag ansvar for din del af projekteringsopgaven og følge løsninger til dørs.
  • Bidrage til projektets beskrivelser.
  • Udarbejde tegningsmateriale, som du tegner i en af vores programmer.

Vi tilbyder et indholdsrigt job, hvor dialog og samarbejde er i højsædet samt godt kollegaskab. Hos Blokk har vi en flad, agil struktur; det giver dig indflydelse på dine projekter og din hverdag og stiller krav til, at du kan arbejde selvstændigt. Derudover et attraktive ansættelsesforhold med personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Din baggrund er en uddannelse som arkitekt, om du er nyuddannet eller har mange års erfaring med projektering i praksis er sagen uvedkommende. Vi er gode til at lære fra os. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar, og at du arbejder systematisk med dine projekter fra start til slut.

Yderligere kigger vi efter kvalifikationer og kompetencer, som disse:

  • Stærke færdigheder inden for design og visualisering, herunder brug af CAD-software og 3D-modellering.
  • Dybdegående kendskab til bygningsreguleringer, bygningskonstruktion og bæredygtige designprincipper.
  • Fremragende kommunikations- og præsentationsevner.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jimmy Juel Irmark. Send en mail med emnet ”Arkitektstilling” sammen med dit CV og en motiveret ansøgning til  for at søge stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig senest d. 31. august 2023 og meget gerne før. Vi indkalder løbende til samtaler.