Bygningskonstruktør praktikant søges

Er du en ambitiøs bygningskonstruktørstuderende på udkig efter en praktikplads? Vil du prøve kræfter med forskellige områder inden for bygningskonstruktørfaget, som eksempelvis projektledelse, projektering og tilbud eller design? Hos Blokk får du chancen for at dykke ned i spændende projekter inden for nybyggeri, ombygning, konvertering og renovering af både almene og private boliger samt erhvervs- og kulturbyggerier.

Blokk vil gerne være med til at give unge mennesker under uddannelse som bygningskonstruktør en chance for at få arbejdserfaring og lære færdigheder, der kan hjælpe dem med at opbygge en karriere.

Vi sørger for, at en praktikplads hos os er meningsfuld og giver de studerende en mulighed for at lære om deres branche, udvikle deres færdigheder og bidrage til en positiv samfundsindsats. Vores praktikanter behandles på lige fod med vores andre medarbejdere. Hos os får praktikanten tilknyttet en mentor, der vil give den nødvendige støtte og vejledning igennem hele praktikperioden.

Udtalelser fra praktikanter

 “ At være praktikant hos Blokk er godt på flere måder. Mange spændende projekter, som man får mulighed for at gå i dybden med, i alle byggeriets faser. Udover det får man en mentor som kan spørgers til råds i forskellige opgaver, hvis man er i tvivl om noget. Der er samtidigt rigtige søde kollegere der altid er klar på lidt sjov, det gør den travle hverdag til noget specielt og den er aldrig kedeligt.” – Alexander, bygningskonstruktørpraktikant.

 ” I min praktikperiode hos Blokk, har jeg fået lov til at prøve kræfter med en række discipliner og det har været en generel behagelig og lærerig oplevelse. Og selvom jeg havde mine forudsatte læringsmål, var det ingen problemer, da jeg fandt frem til, at jeg godt kunne tænkte mig at lære lidt mere om nogle andre områder.

Min praktikantkollega og jeg fik begge tilknyttet en kollega som mentor med yderst udbredt faglig viden, som sørgede for nogle opgaver som lå nær de læringsmål, som vi havde forudbestemt.

Min mentor som jeg var tilknyttet, indså hurtigt de værdier som jeg havde, og udnyttede dem effektivt og hjalp mig med at udvikle mine evner. Efter god vejledning fra min mentor fik jeg hurtigt lov til at arbejde selvstændigt med opgaver. Jeg følte på ingen tidspunkter, at jeg ikke var velkommen, og generelt var stemningen på kontoret sjov og livlig. Fagligheden er generelt af en høj standard, hvilket også presser en til at yde sit bedste.

Men når det så er sagt, er der stadig plads til at fejle, og jeg blev ikke set ned på, tvært imod blev jeg vejledt og fik forklaret den korrekte løsning.” – Mathias, byggekoordinatorpraktikant.

Hvad forventer vi af vores praktikanter?

I praktikperioden vil vi hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder, og derfor forventer vi også meget af dig som praktikant. For os er det vigtigt, at du:

  • forstår vigtigheden af gode relationer og dertilhørende samarbejde.
  • evner og har vilje til at arbejde selvstændigt, ærligt og redeligt uden uvedkommende eller upassende hensyntagen til nogen eller noget.
  • arbejder systematisk og struktureret.
  • har evnen til at planlægge og gennemføre dine skoleprojekter samt de projekter du deltager i under praktikken.

Ansøgning:

Send din ansøgning, CV og portfolio til awesome@blokk.dk senest 1. juli 2024. Skriv "Bygningskonstruktør Praktikant" i emnefeltet. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vil du vide mere?

Oplev hverdagen hos Blokk ved at følge os på Instagram eller LinkedIn.

Deadline for ansøgninger: 1. juli 2024