Blokks engagement i sport og kultur i lokalområdet

Hos Blokk mener vi, at det kan gøre en forskel, når virksomheder engagerer sig i at styrke deres lokalsamfund. Dette kan opnås ved at deltage i netværksfora, give sponsorater eller støtte lokale tiltag som frivillige.

Vi har valgt at koncentrere vores indsatser omkring det lokale sports- og kulturliv, især med fokus på at skabe flere muligheder for børn og unge.

Deltagelse i lokale netværk for vedvarende muligheder

En vigtig del af vores engagement er deltagelse i lokale netværk, herunder Erhvervsforum Roskilde og FC Roskildes erhvervsnetværk. Disse netværk forbinder virksomheder, organisationer og enkeltpersoner i vores nærområde. Gennem tætte partnerskaber og samarbejder sigter vi mod at skabe stærke sammenhold, hvor ideer og ressourcer kan deles for at gøre en større positiv forskel i vores lokalområde.

Sponsorater: Støtte til det lokale sports- og kulturliv

Blokk tror på kraften af sponsorater som et middel til at støtte og fremme børn og unge i vores lokalområde inden for sport og kultur. Disse sponsorater, herunder støtte til Himmelev-Veddelev Boldklubs børne- og ungdomsafdeling, inkluderer økonomisk støtte og/eller frivilligt arbejde for at hjælpe dem med at realisere deres fulde potentiale.

Vi er stolte af at støtte lokale sports- og kulturinitiativer, herunder KultØst, der arbejder hårdt på at skabe kulturbegivenheder i Roskilde Øst. På længere sigt stræber de efter at etablere et kulturhus for børn, unge og voksne i Trekroner, hvilket vil give en bred vifte af muligheder for udvikling og vækst her i vores nærområde.

Børn og unge: Hjørnestenene i vores samfund

Ved at investere i sport og kultur for børn og unge i vores lokale område investerer vi i vores fælles fremtid. Vi tror på, at disse oplevelser ikke blot skaber dygtige atleter og kunstnere, men også ansvarlige borgere, der positivt bidrager til vores lokalsamfund.

Vi er taknemmelige for de lokale netværksgrupper og nuværende samarbejder, vi deltager i, og ser frem til at fortsætte vores rejse med at skabe flere muligheder i vores lokalområde, så der er adgang til positive og berigende oplevelser inden for sport og kultur.