Blokk støtter Børnecancerfonden og deltog i FodboldtrøjeFredag

Vi er henrykte over at annoncere et nyt initiativ her hos Blokk: Vi deltog den 1. marts i Danske Spils initiativ, FodboldtrøjeFredag, der har til formål at samle penge ind til fordel for Børnecancerfonden, hvor beløbet går ubeskåret til fondens arbejde og forskning i børnekræft. FodboldtrøjeFredag er Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

FodboldtrøjeFredag-initiativet er ikke kun en del af vores virksomheds sociale ansvar (CSR), men det er også en måde for os at gøre en positiv forskel i samfundet.

Hos Blokk tror vi på, at virksomheder kan spille en aktiv rolle i at støtte gode formål, og derfor har vi valgt at støtte Børnecancerfonden gennem deres årlige indsamlingsdag, FodboldtrøjeFredag. Som en virksomhed, der allerede er engageret i at fremme sports- og kulturlivet, især med fokus på at skabe flere muligheder for børn og unge, synes vi, det er naturligt at støtte Børnecancerfondens vigtige arbejde med at bekæmpe børnekræft.

Vi er allerede involveret i at støtte to lokale fodboldklubber, der lægger vægt på deres børne- og ungeafdelinger: HVB Himmelev-Veddelev Boldklub og FC Roskilde. Ved at træde sammen med disse klubber viser vi vores støtte til at skabe positive muligheder for de yngste medlemmer af vores samfund.

Derfor hoppede vi den 1. marts i fodboldtrøjerne og stod skulder ved skulder i kampen mod børnekræft. Det var en spændende dag på kontoret, hvor både FC København- og Brøndby-fans var repræsenteret, og hvor vi også kastede os ud i en fodboldquiz.

Vi er stolte af vores deltagelse i FodboldtrøjeFredag og for vores bidrag til Børnecancerfonden. Det var ikke kun en dag med sjov og fællesskab på kontoret, men også en dag, hvor vi sammen gjorde en forskel i kampen mod børnekræft.